Ons team

De instructeurs in onze scholen zijn goed opgeleide instructeurs met vele jaren ervaring en nog meer passie. Zij zijn in rechtstreeks contact met Jeff Speakman. De instructeurs laten zich constant bijscholen. Hiervoor reizen zij de wereld (Nederland, België, Frankrijk, Engeland, USA) rond. Wanneer Jeff Speakman onze instructeurs ontmoet, wordt hun kwaliteit en kennis op diverse vlakken gecontroleerd. Hiermee zorgt Jeff Speakman dat zijn scholen wereldwijd voldoen aan zijn hoge eisen. Deze werkwijze levert interessante en kwaliteitsvolle lessen op voor onze leerlingen.

Wie is Wim Lambert

Wim Lambert (JSK 5.0 5th degree Black Belt, 1st degree Black Belt Kenpo Karate, 1st kyu Shotokan Karate) is eigenaar en hoofdinstructeur van Jeff Speakman’s Kenpo 5.0 Oostkamp. Wim begon zijn training bij Senior Master Jeff Speakman in 2009. Hij is de European Administrator, de Belgian representative en Administrator van het jaarlijks Jeff Speakman European Martial Arts Event. Wim startte met krijgskunst op 12-jarige leeftijd. Voordat hij begon met JSK 5.0, beoefende Wim Shotokan Karate (1st kyu Shotokan Karate) en American Kenpo (1st degree Black Belt).

Wim trekt geregeld met Jeff Speakman door Europa om het systeem volledig te doorgronden. Jaarlijks trekt hij naar Las Vegas, NV, USA om in het World Training Center van Jeff Speakman te trainen op hoog niveau.

Wie is Peter van Riel

Peter van Riel (JSK 5.0 3rd degree Black Belt, 1ste dan Kenpo Karate) is eigenaar en hoofdinstructeur van Jeff Speakman’s Kenpo 5.0 Oostkamp. Peter begon zijn training bij Wim in 2010. Hij is een zeer gepassioneerde krijgskunstenaar en een vat aan Kenpo kennis. Hij wordt ook wel dé encyclopedie van onze school genoemd. In 2001 behaalt Peter zijn 1st degree Black Belt in American Kenpo. Hij is de trotse drager van Jeff Speakman’s Kenpo 3rd degree Black Belt.

Peter trekt geregeld met Jeff Speakman door Europa om het systeem volledig te doorgronden.

Wie is Stefaan D'hont

Stefaan D'hont (2nd degree Black Belt Kenpo Karate, 1st degree Black Belt Nunchaku, 1ste kyu Shotokan Karate) is instructeur van Jeff Speakman’s Kenpo 5.0 Oostkamp. Hij raakt gebeten door de Krijgskunst-microbe op 12-jarige leeftijd. Door zijn jarenlange ervaring in de krijgskunst, maakt ook Stefaan D'hont deel uit van het instructeursteam. Hij verzorgt, samen met Wim Lambert en Ben Blieck, de cursus “Fitness Kickboxing Class”. Zijn liefde voor fysieke oefeningen in combinatie met kickboxing maken zijn lessen zalig.

Wie is Ben Blieck

Ben Blieck (JSK 5.0 2nd degree Brown Belt, Green Belt Shin-Gi-Tai Kempo) is instructeur van Jeff Speakman’s Kenpo 5.0 Oostkamp. Hij raakt gebeten door de Krijgskunst-microbe op 14-jarige leeftijd (aangestoken door het enthousiasme van Stefaan D'hont). Door zijn jarenlange ervaring in de krijgskunst, maakt ook Ben Blieck deel uit van het instructeursteam. Hij verzorgt, samen met Wim Lambert en Stefaan D'hont, de cursus “Fitness Kickboxing Class”. Zijn liefde voor fysieke oefeningen in combinatie met kickboxing zorgt voor een uitdagende maar volledige work out.

Wie is Emma Lambert

Emma Lambert (JSK 5.0 Junior Advanced Black Belt, JSK 5.0 Adult Purple Belt) is instructeur van Jeff Speakman’s Kenpo 5.0 Oostkamp. Zij begon onder Wim Lambert met Jeff Speakman’s Kenpo 5.0 in maart 2010. Als instructeur staat zij in voor de jeugdlessen. Haar jeugdige enthousiasme zorgt dat de kinderen gepassioneerd worden door onze krijgskunst. Ondertussen volgt zij het Adult Martial Arts programma, om zich verder te ontwikkelen in Jeff Speakman’s Kenpo 5.0.

Wie is Lize Stevens

Lize Stevens (JSK 5.0 Junior Advanced Black Belt, JSK 5.0 Yellow Belt) is instructeur van Jeff Speakman’s Kenpo 5.0 Oostkamp. Zij begon onder Wim Lambert met Jeff Speakman’s Kenpo 5.0 in maart 2010. Als instructeur staat zij in voor de jeugdlessen. Haar jeugdige enthousiasme zorgt dat de kinderen gepassioneerd worden door onze krijgskunst. Ondertussen volgt zij het Adult Martial Arts programma, om zich verder te ontwikkelen in Jeff Speakman’s Kenpo 5.0.