De school

Onze school heet Jeff Speakman's Kenpo 5.0 Oostkamp (ondernemingsnummer 0800.886.933). Wij zijn internationaal erkend door JSK 5.0 (Jeff Speakman's Kenpo 5.0). Deze organisatie staat onder leiding van Jeff Speakman.

Wij bieden realistisch zelfverweer in een uiterst vriendelijk trainingsklimaat. Onze scholen zijn gespecialiseerd in KENPO 5.0. Ons curriculum bestaat uit staande technieken en grondtechnieken. Hierdoor kunnen onze leerlingen zich verdedigen in diverse situaties. Wij bieden lessen aan voor iedereen, ongeacht leeftijd of niveau.

Wij geven onze leerlingen de kans (zonder verplichting) om deel te nemen aan wedstrijden. De wedstrijden bestaan uit kumite en kata. Klik hier... voor meer informatie.


Onze missie is om een plaats te bieden waar alle vechtsporters kunnen samenkomen om hun technieken te verbeteren en om samen te werken voor het algemeen welzijn.


Onze school is gestart door hoofd-instructeur Wim Lambert en hoofd-instructeur Peter van Riel om de jeugd een kans te geven de ware essentie van Kenpo te leren. Onze school biedt zelfverdedigingslessen en wordt het tweede thuis van de leerlingen, waar hun instructeurs en medestudenten er zijn om hen optimaal te ontplooien in karate en andere doelen in het leven.


Als vechtsportschool zijn wij gespecialiseerd in de kunst van Kenpo 5.0 ontwikkeld door Senior Master Jeff Speakman. We hebben een verscheidenheid aan vaardigheden verworven die we in onze lessen doorgeven aan onze leergierige leerlingen door Braziliaans Jiu-Jitsu (BJJ) en de kunst van Kenpo Karate in één geweldige kunst te verwerken.

Klik hier voor meer gedetailleerde informatie over onze cursussen.

 

Sportievak natuurlijk! Wij bieden jou ook een oerdegelijke sportverzekering aan. Zo kan je met een gerust hart voluit sporten.