Wie is Wim Lambert

Gepubliceerd op 25/07/2009
Nieuws >>

Wim Lambert (3de dan Jeff Speakman's Kenpo 5.0, 1ste dan Kenpo Karate, 1ste kyu Shotokan Karate) maakt deel uit van de instructeurs. Hij vertegenwoordigt Jeff Speakman's Kenpo 5.0 in België.
In 1987 zet hij zijn eerste stappen in de krijgskunst. Hij wordt lid van de karateclub in De Valkaart, stijl Shotokan Karate. In deze stijl behaalt hij bruine gordel 1ste kyu. In de loop der jaren komt hij in contact met Patrick Vuylsteke. In de school van Patrick Vuylsteke volgt Wim Lambert Chin Gi Tai Kempo. Deze stijl wordt later gecombineerd met kickboxing, boxing en shotokan karate. Dankzij de multimedia komen wij in contact met American Kenpo Karate.

In februari 2009 volgt Wim Lambert een seminarie met Jeff Speakman in Balve, Duitsland. Twee dagen later volgt hij opnieuw een seminarie met Jeff Speakman. Deze keer in Utrecht, Nederland bij Richard Baarspul. Overtuigd van het systeem neemt Wim Lambert contact op met Richard Baarspul om in Utrecht (Nederland) een volwaardige leerling te worden van hun school.

In juni 2013 vertrekt Wim Lambert samen met de Belgische delegatie naar Las Vegas voor zijn examen 1st degree JSK 5.0 Black Belt. Onder het toeziend oog van vele grootheden, waaronder Jeff Speakman, John Sepulveda, Benny "The Jet" Urquidez, Lou Angel, behaalt hij met veel glans zijn 1ste dan Kenpo 5.0 uitgereikt door Jeff Speakman.

In juni 2015 vertrekt Wim Lambert samen met de Belgische delegatie naar Las Vegas voor zijn examen 2nd degree JSK 5.0 Black Belt. Onder het toeziend oog van vele grootheden, waaronder Jeff Speakman, Benny "The Jet" Urquidez, Dan Laxson, behaalt hij met veel glans zijn 2de dan Kenpo 5.0 uitgereikt door Jeff Speakman.

Sedert juni 2015 is Wim Lambert een persoonlijke leerling van Jeff Speakman. Hierdoor krijgt hij intensieve trainingssessies van Jeff Speakman. Voor Wim Lambert een grote eer.

In augustus 2017 vertrekt Wim Lambert naar Las Vegas voor zijn examen 3rd degree JSK 5.0 Black Belt. Onder het toeziend oog van vele grootheden, waaronder Jeff Speakman, Benny "The Jet" Urquidez, Dan Laxson behaalt hij met glans zijn 3de dan Kenpo 5.0 uitgereikt door Jeff Speakman.

Beter laat dan nooit vertrekt Wim Lambert in juli 2022 naar Las Vegas voor zijn examen 4th degree JSK 5.0 Black Belt, nadat Covid-19 een stok in het wiel stak. Onder het toeziend oog van vele grootheden, waaronder Jeff Speakman, John Sepulvada, Dan Laxson behaalt hij met glans zijn 4de dan Kenpo 5.0 uitgereikt door Jeff Speakman. Deze examen is speciaal, omdat Jeff Speakman gelijktijdig zijn examen aflegt voor 10th degree JSK 5.0 Black Belt.

 Terug

Home | Over ons | Kenpo 5.0 | Cursussen | Nieuws | Training | Activiteiten | Media | Contact | Sponsors